Sunday, February 11, 2007

Tsekin ravikalenteri vielä työn alla

Matkasuunnitelmani Tsekkeihin huhtikuussa ei ole vielä konkretisoitunut. Suunnitelmissa on vierailu maan ainoan connemaran luo Olomoucin lähelle ja kuvauskeikka valtionsiittolaan Kladrubyyn. Haluan ehdottomasti myös käydä sekä raveissa että laukkakisoissa, mutta raviliiton hallitus on vaihtunut, ja jostain syystä ravikalenteri on jäänyt vielä pöydälle. Kauden pitäisi alkaa maaliskuussa.

Suunnitelmissa on ainakin vierailu katsomaan mishano.com -tallin hevosia Mykola Volfin valmennuskeskukseen Tochoviceen. Volfin kuskitytär Elena kävi Suomessa oppilaiden EM-kisoissa viime elokuussa ja olin hänen tulkkinaan sekä huonetoverinaan. Tochovicessä oli tarkoitus käydä jo viime Tsekinvierailulla, mutta tuolloin aika loppui kesken.

Mishano.com -tallin omistaja Misa oli käynyt Prix d'Ameriquessa ja sen yhteydessä olleessa huutokaupassa. Hän lähetti kuvan huutokaupassa myydystä Quick Woodista, jonka hinta oli noussut 880 000 euroon! Misa vie minut keväällä myös uudelleen Levinin katsomaan tallin viimeisintä hankintaa, ruotsalaista päistärikkövarsaa Önas Bismarckia. Toivottavasti ehdimme myös vierailla jonkun kasvattajan luona.

No comments: