Sunday, June 10, 2007

Match show Karjalohjalla

Connemarayhdistyksen Match Show järjestettiin Karjalohjalla, Raution tallilla. Sanna nappasi minut mukaansa Saukkolasta (olinhan palaamassa kohti pääkaupunkiseutua Turusta), ja ajelimme sitten summittain ohjeita arvaillen kohti näyttelypaikkaa.

Kun pääsimme perille yhden harhaanajon jälkeen, ihmettelin heti kättelyssä, että kuinkahan kauan Tiina oli mahtanut jo ehtiä olla paikalla, sillä maneesiin oli rakennettu "kolmio" ja se oli kasteltu, kaikki aidat olivat paikoillaan jne. Kävi ilmi, että tallin väki oli tämän tehnyt oma-alotteisesti - ja päivän mittaan huomasimme, että tälle tallille kannattaa tulla useamminkin! Vastaanotto oli sydämellistä ja kaikki pelasi.

Näyttelyyn osallistui 21 ponia ja suomenhevosta, mukana myös yksi jalostusori, shettis Lamminpään Chaplin, sekä connemaroja edustamassa Aramara Eliza poikineen.

"Pääsin" olemaan sisäänheittäjänä ja yritin siinä sivussa räpsiä hieman kuviakin. Toisin kuin näyttelypaikalla huhuttiin, en ollut kentällä kuvaamassa vaan tallissa etsimässä osallistujia kun kakkoset olisi pitänyt ohjata kehään parhaan valintaa varten ;)

Lisää kuvia webshotsissa.

Connemaraori Ohana Becksham

Eestinhevos-arabiriteytys Daile oli mielestäni yllättävänkin sopusuhtainen

Aramara Eliza valittiin parhaaksi connemaraksi - äiti voitti pojat ;)

No comments: